top of page

Jouw kompas bij groei en ontwikkeling

Welkom bij Klimop

IMG_1392_edited.png

Het feit dat je hier bent, is al een eerste stap naar verandering.  Dat treft, want bij Klimop draait alles om verandering.  Mijn naam is Misha en mijn eerste vraag aan jou is steeds ‘Wat wil jij veranderd hebben na onze sessie?’.  

 

Wat maakt Klimop anders dan andere coaches/therapeuten?  

Door jou technieken aan te leren om controle te krijgen op je emoties, je gedachten, je lichaam en je gedrag merk je al snel veranderingen en kan je deze je leven lang gebruiken. Geen afhankelijkeid, geen jarenlange therapie, maar zeer ik-versterkend.   Jij krijgt het roer en het kompas in handen. 

Het besef dat jij regie krijgt over jouw lichaam en je emoties en niet andersom zorgt al voor een grote mindshift, waardoor je anders in het leven kan staan.  Laat je leven niet meer domineren door jouw angst, jouw depressie, jouw pijnen, jouw trauma’s.  Neem deze kans om terug de regisseur van je leven te zijn. 

Door de integratieve aanpak wordt een probleem grondiger aangepakt.  De aanpak richt zich op drie gebieden. 

Op het gebied van het bewuste, bekijken we je motivatie, krijg je nieuwe  inzichten, stel jij je doelen.  

Op het gebied van het lichamelijke krijg jij tools om je beter te voelen.  Pijnbestrijding is daar een van, maar ook spanningen in je lichaam kan jij zelf aanpakken. 

Ten slotte wordt je onderbewuste geactiveerd of aangesproken om foute gewoonten, beperkende of zelfsaboterende gedachten en negatieve emoties te veranderen.  Dit kan door middel van hypnose, maar ook door middel van jouw verbeeldingskracht en andere technieken. 

Drie gebieden, zodat jij jouw probleem en toekomstige problemen grondig kan aanpakken.

 

Waarom integratieve hypnotherapie en geen gewone hypnotherapie?

Een hypnotherapeut heeft meestal een script waarmee hij of zij werkt. Dit kan zeer doeltreffend zijn, maar wat als het dat niet is, of wat als het maar even werkt? 

Bij Klimop werk ik niet met een script, maar draait het om de interactie met jou. Bovendien combineer ik technieken van ’s werelds beste hypnotherapeuten om jou de beste aanpak aan te bieden. 

 

Het aanbod voor kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren vinden de aanpak in Klimop fijn, omdat het speels is en beroep doet op hun verbeelding. Bovendien hoeven ze niet te veel te praten.  Ook voor hen is het een hele opluchting dat ze controle krijgen over hun eigen emoties, gedrag en lichaam. 

Kinderen kunnen makkelijk in hypnose gebracht worden, omdat ze eigenlijk nog in een constante staat van hypnose vertoeven. TV kijken of gamen zijn vormen van hypnose omdat  het kind of de volwassene in een vernauwde focus zitten. 

 

Een extra troef bij Klimop: Begeleiding van ouders en leerkrachten

Door mijn jarenlange ervaring in zorg en ondersteuning in scholen komt ook de coaching van ouders en leerkrachten ten op zichte van kinderen dikwijls aan bod.  Alles hangt samen. Voel jij je als ouder je niet zelfzeker, hoe reflecteert dat naar je kind?  Hoe zou je je wel willen voelen, handelen tegenover je kind?  

En hoe te handelen tegenover een kind met woede-uitbarstingen of faalangst?  

Maar de eerste stap is dat...

jij klaar bent voor verandering!

Home: Welkom

Aanbod:

Hypnotherapie  en coaching

Kinderen en jongeren

Spreekt hypnose jou niet zo aan en ligt praten jou ook niet zo?  Dan biedt Klimop jou nog tal van andere technieken en strategieën om jouw weg te vinden, jouw doelen te bereiken of jouw te verlossen van angsten of andere blokkerende gevoelens. 

Home: Over ons
Image by Damon Lam

Klaar om een niet-roker te worden? 

IMG_0735.heic

Hoe gaan we te werk?

  • Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik de werking van Klimop uit en bekijken we samen of Klimop een antwoord kan bieden op jouw vraag of vragen. 

  • De eerste sessie start met het intakegesprek.  We bespreken welke weg er al is afgelegd en waaraan jij graag zou willen werken. De doelstellingen en motivatie worden helder gemaakt. 

  • Al naargelang jouw vraag maken we een plan op of leg ik je uit wat je verder kan verwachten. 

  • De gesprekken kunnen bij Klimop of online plaatsvinden.  

Home: Over ons
bottom of page