top of page
Veranderen door hypnose

Trajecten voor kinderen en jongeren

Verbeeldingen hypnose

Verbeelding

Kinderen zijn in een constante staat van hypnose.  Het bewustzijn is nog niet geheel gevormd. Daarom zijn ze zeer ontvankelijk voor suggesties. Met hun verbeelding kunnen ze eigen demonen verslagen, wat grote veranderingsprocessen in gang kan zetten. 

Hypnose voor kinderen help snel

Op weg naar verandering

Net zoals bij het coachen van volwassenen kijken we met de kinderen toekomstgericht. Vanuit de negatieve emoties of gedrag zoeken we wegen naar de gewenste positieve staat. Door het aanspreken van het onderbewuste kan dit snel en efficiënt gebeuren. 

Hypnose bij kinderen voor emotiecontrole

Tools om emoties te controleren

Bij Klimop Coaching is het belangrijk dat het kind tools krijgt, zodat het controle voelt op de eigen emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Dit zorgt voor een boost van het zelfvertrouwen. We oefenen samen met de ouders om een duurzaam resultaat te bekomen.  Het coachen van leerkrachten valt ook onder de mogelijkheden.

Kinderen en jongeren zijn al succesvol geholpen met: 

  • Verminderen van de impact van leerstoornissen zoals dyslexie, dysorthografie, dyscalculie op het leren

  • Aanpakken van faalangst en perfectionisme

  • Verwerken van Traumatische ervaringen.

  • Controle over emoties zoals woede, agressie, angst en verdriet

  • Vergroten van focus en concentratie

  • Aanpakken van lastige gewoonten zoals uitstelgedrag, nagelbijten,...

  • Vergroten van zelfvertrouwen

  • Beter slapen

  • Broer-zusruzies

Hoe gaan we te werk bij een kindtraject?

Bij de opstart van een traject maak ik graag apart kennis met de ouders en het kind. Ik vind het belangrijk dat we met kinderen praten en niet over kinderen wanneer ze erbij zitten.  Als ouder kan je dan vrijuit praten en kan je ook duidelijk maken wat het probleem van het kind bij jou doet. Ik leg uit hoe ik werk en wat de onderliggende bedoelingen zijn. Samen bepalen we welk traject er gelopen wordt en stellen we de doelstellingen. 

 

Bij de kennismaking met je kind, leg ik op niveau uit hoe ik werk. Het kind maakt eventueel kennis met George, de aap die enorm gek is op hypnose, hypno-panda en begrijpt op zijn/haar niveau hoe het bewustzijn en het onderbewuste werkt. Je kind bepaalt aan welk probleem hij/zij wil werken en hoe het zich wél wil voelen. Het is belangrijk dat je kind bereid is om te veranderen.  Zonder deze bereidheid kan er geen traject gestart worden. 

Het kan zijn dat je als ouder voelt dat je met dezelfde problematiek worstelt of dat het probleem bij je kind je eigen welbevinden sterk aantast.  Het ouder-kindtraject is erop gericht om jou als ouder sterker te maken, gelijklopend met het traject van je kind. 

Inverstering in je kind:

Een enkele kindsessie kost 75 euro. 

Een kindtraject van 3 of 4 kindsessies en 1 of 2 ouder infosessie kost 250 euro of 2 x 140 euro. (waarde is €375)

Opvolgsessies kosten 50 euro voor kinderen. 

Zeer efficiënte en vooruitstrevende studiebegeleiding kost 25 euro per half uur. (ter aanvulling van een traject)

ERVARINGEN

"Ik vond het leuk dat ik daarna helemaal tot rust ben gekomen na de hypnose. Het heeft ook gewerkt, want het lukte daarna om rustig te blijven bij een toets.  Misha heeft me door hypnose goed geholpen."

Finn, 10 jaar

"Door mijn dyscalculie had ik zeer grote achterstand bij rekenen.  Na een sessie met Misha lukte het me om nieuwe leerstof van wiskunde te begrijpen en heb ik nu een A-attest van 1A behaald.  

Ella 13 jaar

"Tilly was enthousiast na jullie sessie en heeft er duidelijk van genoten. 

Mama van Tilly, 15 jaar

bottom of page