top of page

Overwin je faalangst-kindtraject

Voel je beter in de klas

Vind je het moeilijk om aan een taak of opdracht te beginnen?  Begin je te zweten wanneer je denkt dat het je niet zal lukken? Begin je er liever niet aan, uit schrik dat het toch niet gaat?  Krijg je hartkloppingen als je aan een toets denkt?  Heb je het gevoel dat je daarom niet meer kan opletten tijdens de les? Hoor je steeds een stemmetje in je hoofd dat je het toch niet kan?  Of denk je dat alles perfect moet zijn?

Ben je dit beu?  Dat is dit traject voor jou.  Het ‘Overwin je faalangst traject’ leert je hoe je  zelf rust in je hoofd en lichaam kan brengen en zorgt dat je met meer rust en zelfvertrouwen in de klas kan zitten.

Je leert allerlei coole trucs om je meteen rustig te voelen en om je beter te voelen.  Je zal merken hoe je met je verbeelding jezelf kan helpen om taken en opdrachten makkelijker te maken. 

Je kan kiezen voor hypnose, maar dat hoeft niet.  Alle veranderingen die dat jij wilt, kunnen met of zonder hypnose bereikt worden.  Maar alle kinderen die hypnose hebben ervaren, vinden het super cool en ontspannend. Ze ontdekken er ook mooie dingen die hen kunnen helpen in het dagelijkse leven. 

Lukt het leren niet zo goed, dan kan ik je helpen om sneller en beter te leren.  Met enkele tips zal je merken dat het leren veel makkelijker zal gaan. 

Ook je ouders komen aan de beurt.  Zij leren hoe ze jou goed kunnen helpen om je zekerder en rustiger te voelen.  Als ze zich zelf onzeker of gestresst voelen, mogen ze ook eens in mijn grote chill-stoel komen zitten om hypnose te ervaren.  Ze zullen jou dan kunnen vertellen hoe fijn het voelt om eens helemaal relaxt te zijn. 

Na dit traject zal jij heel wat geleerd hebben.  Van gestresst en onzeker zal jij rustig en zelfzeker aan een taak of toets kunnen beginnen. Iets nieuws leren zal voor jou geen probleem zijn.  Je hebt heel veel coole trucs geleerd om toekomstige problemen aan te kunnen.  

Zie je dat zitten? 

Dit traject is geschikt voor kinderen. Het omvat 6 sessies van 60 minuten.

Zoek je een traject voor een jongere of volwassene? Klik dan op onderstaande knop.

Oudersessie 1:
Intake (gratis)

Tijdens de eerste sessie komen 1 of beide ouders om kennis te maken. Ik vertel hen over de KLIMOP aanpak en samen bekijken we jouw situatie.  

Kindsessie 1:
Kennismaking en al een ontspannen gevoel

In de tweede sessie kom je met 1 of beide ouders.  Je maakt kennis met mij en de aap George.  Ik vertel je hoe we zullen werken. We maken samen een levensgrote tekening van jou en zal je al meer over jezelf ontdekken.

Na deze sessie vertrek je al met een meer ontspannen en rustiger gevoel.  

Oudersessie 2: Hypnose (optioneel) en versterkend ouderschap

In deze sessie kunnen de ouders kennismaken met hypnose.  Ze kunnen voelen hoe een rustgevend effect het heeft.   

Daarnaast krijgen ze vele tips om jou te helpen rustiger en sterker te worden. 

Kindsessie 2: Rust in je hoofd en lichaam

In deze sessie ga je je super ontspannen voelen.  Je kan kiezen voor hypnose of gewoon lekker ontspannen.  Het wordt sowieso een fijne reis naar je binnenste.  Dit zal jou sterker maken. 

Je zal nog meer coole trucs leren om je hoofd rustiger te maken en je beter te voelen.

Kindsessie 3: Met meer zelfvertrouwen starten

Tijd om de superhelden  of je idolen in te zetten.  Leer hoe je moeilijke taken zoals toetsen of spreekbeurten toch op een rustige en sterke manier kan doen.

We werken verder aan je zelfvertrouwen. 

Ouder- en kindsessie:

We ronden af.  We kijken welke trucs en tips je kan toepassen.  We kijken wat jij of je ouders nog nodig hebben. 

Het is een hele reis geweest, maar je kan nu met meer zelfvertrouwen in de klas en het leven staan. 

Kosten

250 euro of 5 x 60 euro

Extra oudersessie: 60 euro.

Extra studiehulp: 30 euro voor half uur.

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om het traject te starten

Please take a moment to fill out the form.

Wat wil ik?

Bedankt voor je interesse!

bottom of page