top of page

Overwin-je-faalangst-kindtraject

Hoe ervaar jij de faalangst?

  • Vind je het moeilijk om aan een taak of opdracht te beginnen? 

  • Begin je te zweten wanneer je denkt dat het je niet zal lukken?

  • Begin je er liever niet aan, uit schrik dat het toch niet gaat? 

  • Krijg je hartkloppingen als je aan een toets denkt?  

  • Heb je het gevoel dat je daarom niet meer kan opletten tijdens de les?

  • Hoor je steeds een stemmetje in je hoofd dat je het toch niet kan? 

  • Of denk je dat alles perfect moet zijn?

Ben je dit beu? 

Dan is dit traject voor jou.  Het ‘Overwin je faalangst traject’ leert je hoe je  zelf rust in je hoofd en lIchaam kan brengen en zorgt dat je met meer rust en zelfvertrouwen in de klas kan zitten.

Wat kan je verwachten? 

Je leert allerlei coole trucs om je meteen rustig te voelen en om je beter te voelen.  Je zal merken hoe je met je verbeelding jezelf kan helpen om taken en opdrachten makkelijker te maken, zodat de faalangst je niet meer lastig valt. 

Je kan kiezen voor hypnose, maar dat hoeft niet.  Alle veranderingen die dat jij wilt, kunnen met of zonder hypnose bereikt worden.  Maar alle kinderen die hypnose hebben ervaren, vinden het super cool en ontspannend. Ze ontdekken er ook mooie dingen die hen kunnen helpen in het dagelijkse leven. Lukt het leren niet zo goed, dan kan ik je helpen om sneller en beter te leren.  Met enkele tips zal je merken dat het leren veel makkelijker zal gaan. 

Hypnose-kind-klimop-Coaching_edited.jpg

Finn, 10 jaar

"Ik vond het leuk dat ik daarna helemaal tot rust ben gekomen na de hypnose. Het heeft ook gewerkt, want het lukte daarna om rustig te blijven bij een toets.  Misha heeft me door hypnose goed geholpen."

Zaid

Onze dochter had last van faalangst waardoor ze voor toetsen minder scoorde. Ze is dan in een traject gestapt bij Misha, de toetsen gingen vlotter en de scoren werden hoger, nu mag ze naar het 4de jaar!

Margaux

Toen ik bij Misha kwam was het eigenlijk voor mijn zoontje N. Die op school moeilijkheden heeft, slaapstoornissen, uitbarstingen en last van pesterij. Na een eerste sessie voor onze zoon zagen we al heel veel verschil. Hij sliep al beter na twee nachten. Binnen de week waren er geen uitbarstingen meer en op school kon hij voor zichzelf opkomen. Met bepaalde technieken kan hij nu ook tot rust komen en gemakkelijker mee volgen in de klas.

Begeleiding van je ouders

Ook je ouders komen aan de beurt.  Zij leren hoe ze jou goed kunnen helpen om je zekerder en rustiger te voelen. 

Soms voelen ze zich zelf faalangst, onzeker of gestresst. Dan mogen ze ook eens in mijn grote chill-stoel komen zitten om hypnose te ervaren.  Ze zullen jou dan kunnen vertellen hoe fijn het voelt om eens helemaal relaxt te zijn. 

Na dit Overwin je faalangst traject zal jij heel wat geleerd hebben. 

  • Je kan rustig en zelfzeker aan een taak of toets kunnen beginnen.

  • Iets nieuws leren zal voor jou geen probleem zijn. 

  • Je hebt heel veel coole trucs geleerd om toekomstige problemen aan te kunnen.  

Zie je dat zitten? ​

Dit Overwin je faalangst traject is geschikt voor kinderen. Het omvat 4 kindsessies  en 1 ouder info-sessie van 60 minuten.

Investering in je kind

250 euro

Extra kindsessie: 50 euro.

Extra studiehulp: 25 euro voor half uur.​​

Zoek je een Overwin je faalangst traject voor een jongere of volwassene? Klik dan op onderstaande knop.

bottom of page