top of page
Ouder kind traject hypnose

Onzeker over de opvoeding van je kind?

Voel je je soms machteloos als je kijkt naar je kind?  

Herken je jezelf in het gedrag van je kind, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken?

Voel je je onzeker of niet sterk genoeg om de problemen van je kind aan te pakken?  

Ervaar je zoveel stress dat de problemen van je kind er niet meer bij kunnen? 

Heb je het gevoel dat je connectie mist bij je kind, waardoor het lijkt op twee verschillende planeten te staan? 

Je beseft dat als je dit probleem niet aanpakt dit kan leiden tot erger...

  • Je kind kan onzeker worden over zichzelf

  • Je kind kan het moeilijk vinden op school of moeilijk vrienden maken…

  • De andere kinderen van het gezin kunnen eronder lijden

  • Je kan de verbinding met je partner kwijtraken

  • Je geraakt meer en meer gestrest

Merk dat veranderingen bij jezelf ook je kind positief beinvloeden.

Heel dikwijls hoor ik 'Mijn kind is angstig, maar dat heeft ze van mij' of 'hij is heel onzeker, maar dat heeft hij van zijn moeder'.  'Het loopt goed bij mijn kind als ik zelf rustig ben'. 

Kinderen kopieëren dikwijls het gedrag van de ouder of lijden onder de stress van de ouders. 

Ga de strijd met je eigen angsten, je onzekerheid, je stress aan, zodat je rustiger en helderder naar je kind kan kijken.  Ervaar hoe jouw rust uitstraalt naar je kind.  Ervaar dat een helder hoofd de noden van je kind wel kan ontvangen.  

 

Het welbevinden van jouw kind verandert wanneer jij verandert. 

Met meer zelfvertrouwen kan jij krachtiger en stabieler in het leven staan. Het lukt je dan beter om je kind te begeleiden vanuit​ je ouderrol.  Je begrijpt het gedrag van je kind beter.  Hierdoor handel je betekenisvol en met gewenst resultaat. Door zelf een positief rolmodel te worden, zal je kind leren om anders te reageren in moeilijke situaties. 

Aan jezelf werken is ook een vorm van 'voorleven'.  Je laat zien aan je kind dat je openstaat voor verandering, dat je kan veranderen, dat iedereen nieuwe vaardigheden kan leren. Je leeft het voor, zodat jouw kind een eigen weg kan volgen en kan vertrouwen dat het er mag zijn.

Een kind wordt niet wakker met de gedachte 'Ik ga het iedereen of mezelf moeilijk maken'.

Het wordt geconfronteerd met situaties waar het niet weet hoe juist te reageren. Samen met jullie ga ik kijken naar wat je kind nodig heeft om te kunnen groeien. Je kind krijgt handvaten om nieuwe vaardigheden te leren of om anders om te gaan met moeilijke situaties. 

Ik sta bijna 20 jaar in het onderwijs en merkte vroeger als zorgleerkracht, ondersteuner en nu als zorgcoördinator dat er steeds meer kinderen te kampen met onzekerheid, (faal)angst en leerproblemen. Bij Klimop werken we blokkades en belemmerende gedachten weg, zodat het kind zal openbloeien en zijn capaciteiten ten volle kan benutten. Deze vaardigheden geven je kind een stabiele basis voor de toekomst.

Kinderen vinden de sessies speels en leuk.  Het prikkelt hun nieuwsgierigheid. Ook volwassenen zijn dikwijls verbaasd dat ze met behulp van  hun verbeelding zoveel vat hebben op hun lichaam en emoties. 

Blij kind

Gun het jezelf en je kind, om samen te groeien…..   

Stap in het ouder-kind traject

Tijdens een ouder-kindtraject wordt er zowel met de ouder(s) als met het kind of kinderen gewerkt. Naast de individuele begeleiding van jou en je kind zijn er ook gezamenlijke of gezinscoaching-sessies mogelijk. Samen zoeken we uit welke noden ieder heeft en hoe je er als gezin aan kunt werken.  

Door met zowel het bewuste als het onderbewuste te werken, krijg je snelle en blijvende veranderingen. Hypnose is een zeer efficiënte methode om naar die veranderingen toe te werken. Liever geen hypnose? We werken met veel  andere technieken om snel de gewenste veranderingen te bekomen. .  

Het is een unieke totaalaanpak.

Klimop is geen gewone coaching of therapie

Bij Klimop gaan we niet dieper graven in problemen of het verleden. We werken doelgericht, naar de gewenste situatie, gevoel of gedrag.  

Kinderen vinden de sessies speels en leuk.  Het prikkelt hun nieuwsgierigheid. Ook volwassenen zijn dikwijls verbaasd dat ze met behulp van  hun verbeelding zoveel vat hebben op hun lichaam en emoties. 

Door met zowel het bewuste als het onderbewuste te werken, krijg je snelle en blijvende veranderingen. Hypnose is een zeer efficiënte methode om naar die veranderingen toe te werken. Liever geen hypnose? We werken met veel  andere technieken om snel de gewenste veranderingen te bekomen. .  

We kijken samen naar elkaars noden, leren elkaar te begrijpen zonder schuldigen, winnaars of verliezers aan te duiden. Van daaruit bepalen we acties om lastige situaties grondig aan te pakken. 

Bij Klimop Coaching krijgen jij en je kind de tools om vat te krijgen op emoties en lichaam.  Zo kan je thuis aan de slag en ben je niet gebonden aan jarenlange therapie. 

Investering

497 voor 4 kindsessies, 1 ouder infosessie en 3 oudersessies. (waarde €715)

Tweede ouder: €247  voor 3 sessies

Vervolgsessie kind of 2de kindsessie: €50

Vervolgsessie volwassenen €90

Ervaar samen met je kind de doeltreffende en unieke aanpak van Klimop. 

Kies voor een krachtige verandering bij jezelf en je kind. 

Neem al eens een kijkje!

Wat zij ervan vonden

Samen met mijn dochter volgde ik het traject 'ik groei, jij groeit'. 

Ook de rest van het gezin werd mee betrokken in het programma, zodat iedereen zich gesteund en betekenisvol voelde.

Mijn dochter werd met verschillende materialen (George de aap, blokkenhuisje, hypnopanda...) meteen op haar gemak gesteld en kreeg altijd de kans om zichzelf te zijn. Zo voelde ze zich ook veilig genoeg om eens alleen een sessie te doen.

Misha werkt sterk vanuit hoe je het graag wil zien, iets wil veranderen, iets wil beleven. Dit maakt dat het heel veel positieve kracht geeft.

Je krijgt de kans om te vertellen vanuit je gevoel en je behoeften en je merkt dat er echt naar je geluisterd wordt.

Verder krijg je heel wat concrete tips over hoe je kan omgaan met moeilijke situaties. 

Dit zowel voor mijn dochter, voor mezelf persoonlijk én ook hoe we ons als ouders naar onze kinderen kunnen op(en)stellen.

De sessies zijn persoonlijk, laagdrempelig en ongedwongen waardoor je gemakkelijk meegaat in de werking en hypnosemomentjes.

Bedankt om ons sterker te maken als mens en gezin!

Marjolein

bottom of page