top of page

Het emotie-groei-traject

Zit je vast? 

  • Bepalen traumatische ervaringen jouw leven? 

  • Voel je een blokkade die er voor zorgt dat je niet meer kan groeien, niet meer ten volle kan genieten van het leven?

  • Heb je last van hevige emoties zoals verdriet, woede, angsten, jaloezie, schuldgevoelens, ….

  • Word je overweldigd door je gevoelens alsof ze een eigen leven leiden?

  • Of is het voor jou eerder moeilijk om iets te voelen, om gevoelens toe te laten? 

Niet graven, maar doelgericht oplossen

Meestal zijn gevoelens goed en vertellen ze ons iets waardevols.  Maar soms lijkt het alsof je gevangen ben in die gevoelens en verlies je er controle over. De meeste cliënten zijn al enkele jaren in therapie, hebben hun problemen al dood-geanalyseerd, maar voelen zich nog steeds gedomineerd door negatieve gevoelens. 

Tijdens het Emotie groeitraject graaf je niet in het verleden, maar leer je vat te krijgen op je gevoelens en je gedachten in het nu.  Door hypnose en andere methoden kan je trauma's en diepgewortelde negatieve ervaringen verwerken en neutraliseren. De talrijke tools zorgen ervoor dat je vat krijgt op je emoties en gedachten, nu én in de toekomst.  

Deze cliënten hebben hun leven zien veranderen na Het Emotie groeitraject. 

Grace 25j.

"Op een 3 sessies tijd was ik in staat met de behandeling van mevrouw Misha diep in mezelf te kijken, en angsten en verlies uit het verleden los te laten.

Nu voel ik dat ik en meester ben van mijn gevoelens. Ik kan de schaal van hun aanwezigheid binnen mezelf realistisch inschatten en aanvaarden om ze ook weer los te laten.

Mijn algemene uitstraling is er veel op verbeterd. Ik straal veel meer rust en kalmte uit. En deze veranderingen in mijn houding worden bevestigd door de mensen in mijn omgeving."

 

Lucas 30j.

"Na de dood van mijn moeder drie jaar geleden, voelde ik me leeg. Ik kon geen leuke herinneringen van haar ophalen, ik voelde me sociaal angstig en kwam tot niets anders dan TV kijken. Tijdens het traject ben ik in actie geschoten: Ik ben beginnen sporten,  vrienden beginnen bezoeken, jobcoaching gestart. Sindsdien heb ik dikwijls fijne dromen over mijn moeder en lukt het me om er met mijn vader over te praten. Wat een verandering!"

Ina 16j.

"Ik ben enorm hard geholpen door misha. Ze heeft me niet alleen geholpen om van mijn angst met dieren af te geraken, maar heeft mij ook veel zelfverzekerder en gelukkiger laten voelen. Ze heeft me dingen van het verleden helpen loslaten om zo te kunnen groeien in het heden. Ze heeft me laten ontspannen tijdens de sessies en in het dagelijkse leven. Ik ben nu veel rustiger en gelukkiger. Kortom, echt een topvrouw en toptraject. Zou het zo nog eens doen, had ze me de eerste keer al niet zo goed geholpen, waardoor dit niet nodig is. Geweldige ervaring. Zou het iedereen aanraden.!"

Investeer in jezelf of je kind!

Dit traject is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en omvat 4 sessies. 

Investering:

Volwassenen: €350 (waarde: 4 sessies van €120 = €480)(extra opvolgsessies: €90)

Jongeren en studenten: €250 (waarde: 5 sessies van €75 = €375)(extra opvolgsessies: €50)

bottom of page