top of page

Overwin je faalangst-traject

Gun jezelf meer zelfvertrouwen

Geraak je snel geblokkeerd bij een taak of opdracht?  Breekt het angstzweet je uit als je denkt dat het je niet zal lukken? Begin je er liever niet aan, uit schrik dat het toch niet gaat?  Krijg je hartkloppingen door de vele doemscenario’s in je hoofd?  Heb je het gevoel dat je groei hiermee stagneert? Hoor je steeds het stemmetje in je hoofd dat je het toch niet kan?  Of dat het perfect moet zijn?

Ben je dit beu?  Dat is dit traject voor jou.  Het ‘Overwin je faalangst traject’ helpt je uit je blokkades te komen, het leert je hoe je  zelf rust in je hoofd en lichaam kan brengen en zorgt dat je met meer kracht en zelfvertrouwen in het leven staat. 

Je gaat aan de slag op vier gebieden: je gedachten, je emoties, je lichaam en je onderbewuste. Je krijgt inzicht over hoe je gedachten en emoties werken. Je krijgt tools om de stress en spanning uit je lichaam te krijgen, zodat je ontspannen aan een taak kunt beginnen.  Je krijgt terug vat op je emoties en gedachten.

Dit traject onderscheidt zich van andere faalangst-programma's doordat er ook gewerkt wordt met het onderbewuste.  Hierdoor heb je een sneller en veel grondiger resultaat. Tijdens de hypnose-sessies werk je in de diepte aan je probleem, zodat je sterker en met meer zelfvertrouwen in het leven staat.

Het Overwin je faalangst-traject is geen one-fits-all programma, maar gaat met jou individueel aan de slag.  We bekijken vanwaar jouw faalangst komt en hoe jij dit kan overwinnen.  Alle bronnen zitten in jou en die zullen jou helpen om je sterke zelf te worden. De tools die je zult leren, zal je voor toekomstige problemen ook kunnen gebruiken waardoor jarenlange therapie overbodig is.  

Zie je zo’n metamorfose zitten? Een leven waarbij je zelfzeker in je schoenen staat?  In 5 sessies krijg je terug vat op jezelf en je leven. Wanneer alle blokkades over boord zijn gegooid, kan jij terug groeien en ontwikkelen zoals jij dat wilt!

Dit traject is geschikt voor jongeren en volwassenen. Het omvat 5 sessies van 60 minuten.

Studenten kunnen ook  kiezen voor extra sessies studiebegeleiding.  Ontdek studietips die ervoor zorgen dat je sneller en efficiënter studeert. 

Zoek je een traject voor kinderen?  Klik dan op onderstaande knop voor meer info.

Sessie 1:
Intake

Tijdens de eerste sessie maken we kennis en vertel ik je over de KLIMOP aanpak.  We bespreken waar jij tegenaan loopt en hoe jij je wél wilt voelen. We stellen doelstellingen op waarrond je in dit traject zult werken.

In de eerste sessie krjgt je al tools mee om je rustiger te voelen, waarmee je de komende week aan de slag kunt.

Sessie 2:
Rust in hoofd en lichaam

In de tweede sessie leer je stress en spanningspunten te lokaliseren in je lichaam en leer je hoe je deze kan wegwerken.

Je krijgt uitleg over hypnose en ervaart je eerste hypnosesessie. 

Na deze sessie vertrek je al met een meer ontspannen en rustiger gevoel.  

Sessie 3: Het zelfvertrouwen opbouwen

Je leert de positieve bronnen in jezelf te gebruiken om jezelf sterker te voelen.  Daarnaast zul je merken dat je meer vat krjgt over je gedachten, zodat je je minder zorgen zult maken.

Tijdens deze sessie krijg je een hypnosesessie om je zelfvertrouwen een boost te geven.  Alle obstakels die dit eventueel zouden kunnen verhinderen worden uit de weg geruimd. 

Sessie 4: Met meer zelfvertrouwen starten

In Sessie 4 evalueren we je vooruitgang en bekijken we welke doelstellingen je al bereikt hebt.  Mogelijks merk je een domino-effect aan veranderingen.  Als je met meer zelfvertrouwen in het leven staat, heeft dit op veel domeinen een positief  effect.

We gaan op zoek naar beperkende gedachten die verdere groei in de weg staan.

Je leert je verbeelding in te zetten om je mogelijkheden te vergroten.

Indien nodig krijg je nog een versterkende hypnose of extra tools om met zelfvertrouwen, harmonie en rust in het leven te staan

Kosten

Jongeren vanaf 15 jaar en studenten: 250 euro of  2 x 130 euro

Volwassenen: 300 euro of 2 x 160 euro

Extra studiebegeleiding: 40 euro

Bij annulering van een sessie korter dan 24 u op voorhand, vraag ik een vergoeding van 25 euro. 

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om het traject te starten

Please take a moment to fill out the form.

Wat wil ik?

Bedankt voor je interesse!

bottom of page