top of page

Het persoonlijk groei-traject

3 maanden programma

Word de betere versie van jezelf!  Zit je al lang met het verlangen om uit te breken? Blijft een onbestemt gevoel jou tegenhouden, jou klein houden? Ben je dat negatief gevoel of die passiviteit in je beu? Wil je richting in je leven, maar weet je niet naar waar? Wil je af van die blokkades in jezelf?

Start het persoonlijk groei traject en ontdek hoe je met de KLIMOP-aanpak eindelijk tot verandering komt. Waarom? Omdat we bij Klimop niet enkel praten.  Bij Klimop leer je vat te krijgen op je emoties, je lichaam en je gedachten.  Je lost huidige problemen op, maar bent ook gewapend voor toekomstige problemen. 

De veranderingen gebeuren snel en grondig omdat we bij Klimop ook werken met het onderbewuste.  Het onderbewuste zorgt immers voor meer dan  90 % van ons functioneren.  Door de hypnosesessies en andere manieren om met het onderbewuste te werken onderscheidt dit traject zich van alle andere coaching-trajecten.

We werken ook met je positieve krachten die in jou zitten en houden steeds voor ogen wat je wél wilt.  Dit alles zorgt voor snelle en doeltreffende veranderingen.

Gun jezelf een betere toekomst!

Sessie 1: intake en het stellen van doelen

De eerste sessie start met een kennismaking. Je krijgt uitleg over de KLIMOP aanpak. 

We bespreken wat er op je pad is geweest en waar je naartoe wenst te gaan.

Er is veel aandacht voor de persoonlijke groei om van daaruit doelstellingen te stellen. Daarbij gaan we vooral op zoek naar je positieve bronnen.  Alle verandering komt vanuit jezelf, dat zul je al snel merken.

Met jouw de positieve krachten gaan we al meteen aan de slag om de eerste veranderingen al in gang te zetten.

We ronden af  met enkele tools, die je de komende week kan inzetten

Sessie 2: Lichaamswerk en kennismaking met hypnose

Deze sessie beginnen we met lichaamswerk om negatieve emoties en spanning te verwijderen.  Dit zal een zeer grote verlichting geven. Het fijne is dat je terug vat krijgt op je emoties en dus ook je gewaarwordingen en spanningen in je lichaam.

Tijdens deze sessie zal je ook het fantastische gevoel van hypnose ervaren.  Na een uitgebreide uitleg over hypnose en wat voorbereidende oefeningen gaan we over tot de hypnosesessie zelf. Je zal merken hoe fijn deze toestand is en welke positieve kracht het met zich meebrengt.

Sessie 3: Ombuigen van het negatieve naar het positieve

We besteden verder aandacht aan de persoonlijke groei en het bereiken van jouw doelen.  Daarbij leggen we jouw beperkende gedachten bloot, zodat we deze kunnen omvormen.

Je krijgt tools om negatieve emoties, gedachten of gedragingen om te buigen naar positieve.

In deze sessie krijg je een hypnosesessie om emotionele ballast van je af te gooien en positieve krachten in jezelf te versterken.

Sessie 4: Werken aan jouw gedachten 

Je hebt al geleerd om meer vat te krijgen op je lichaam en emoties.

Daarnaast krijg je tools om terug vat te krijgen op je gedachten.

Tijdens deze hypnose sessie wordt je onderbewuste aangesproken om mee te werken om je doelstellingen te bereiken.  Eventuele blokkades worden weggewerkt en het innerlijke zelf wordt versterkt.

Bereid je voor op fikse veranderingen.

Denk er wel aan: oefening baart kunst.  Zet al je tools die je tot hiertoe geleerd hebt goed in, dat geeft het beste resultaat!

Sessie 5: Versterk je toekomstige zelf

Tijdens deze sessie bekijken we de vorderingen tot nu toe.  Lukt het om je oefeningen te doen? Waar voel je veranderingen?  Het kan zijn dat de veranderingen als vallende dominostenen op gang komen.

In deze sessie oefen je om je toekomstige zelf te versterken in het kader van je doelstelling. Dit kan al of niet in hypnose.

Sessie 6: Mindscaping: bouw aan je toekomst

We bekijken hoe je je dagelijkse leven hebt aangepast aan je nieuwe zelf en waar je nog hulp nodig hebt.

Deze sessie is de Mindscape-sessie.  Mindscape is een andere zeer fijne en speciale manier om met het onderbewuste te werken.  Het is speels, maar zorgt toch voor vele inzichten en grote veranderingen. Benieuwd?

Sessie 7: zelfhypnose installeren

Het einde van het traject is in zicht.  We evalueren het traject, bekijken je situatie aan het begin en vieren al  je veranderingen die je hebt kunnen ervaren.

We overlopen al de tools die je hebt geleerd.  Welke zijn bruikbaar voor jou? Heb je nog tools nodig?

We bekijken hoe je de tools en de opgedane kennis kunt toepassen in het dagelijkse leven.

Om helemaal vat te krijgen op je emoties, je gedrag en je gedachten leer je deze sessie zelfhypnose. Zo kan je jezelf suggesties geven en verder werken aan je persoonlijke groei.

We bekijken samen of je nog opvolgsessies nodig hebt.  Het kan ook zijn dat je nog aan andere issues wilt werken.  Ook hiervoor stippelen we een aangepast traject voor uit.

Kosten

450 euro of 2 x 250 euro of 3 X 175 euro per maand

Opvolg-sessies: 60 euro

Hypnose-opname om beter te slapen: gratis

Verdere opvolging: Telefonisch of per mail gratis voor volgende 2 maanden.

Bij annulering van een sessie korter dan 24 u op voorhand, vraag ik een vergoeding van 25 euro. 

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om het traject te starten

Please take a moment to fill out the form.

Wat wil ik?

Bedankt voor je interesse!

bottom of page