top of page
IMG_2028.PNG

Chronische fysieke pijn

Heb jij meer dan 12 weken aanhoudende pijn? Een pilletje geeft tijdelijke verlichting, maar gaat vaak gepaard met ongewenste bijwerkingen en richt zich niet op de dieperliggende oorzaak van de pijn.  Dit resulteert vaak in frustratie en een gevoel van gevangen zijn in een eindeloze cyclus van lijden.  Het zorgt ervoor dat je sommige activiteiten niet meer kan doen en dat het je leven beperkt. Soms ervaar je onbegrip van de mensen om je heen, waardoor ook je psychisch welbevinden er sterk onder lijdt. 

 

Laat chronische pijn los

Zodra medische professionals je probleem hebben vastgesteld en hebben aangegeven dat er niets anders kan worden gedaan dan het onder controle houden  van de pijn, kun je ontdekken wat Klimop te bieden heeft.

 

OldPain2Go® is een niet-invasieve, medicijnvrije techniek waarmee je, met onze hulp, in gesprek kunt gaan met het deel van je geest dat jouw pijn beheerst. Dit deel overtuig je om de overbodige pijnsignalen te verwijderen. Dit is een eenvoudige interventie waarbij we je helpen jezelf te helpen, en de mogelijke resultaten zijn doorgaans onmiddellijk merkbaar, zonder herhaalde sessies. Met behulp van OldPain2Go® kun je wellicht ontsnappen aan de beperkingen die chronische pijn op jouw leven heeft gelegd en stelt je in staat om te leven zonder onnodige pijn.

 

Waarom hebben we pijn?

Pijn heeft een doel als het betrekking heeft op een nieuwe blessure of probleem. Het geeft ons de urgentie om met een probleem om te gaan, afhankelijk van hoe groot het probleem is. Echter, zodra we een juiste medische diagnose hebben gekregen en de weefsels zijn genezen of zullen nooit genezen, en er niets anders kan worden gedaan dan pijnverlichting, lijkt het erop dat het pijnbericht overbodig is, omdat het zijn doel heeft gediend!

Psychische pijnen

Chronische psychische pijnen en problemen zoals gebrek aan zelfvertrouwen, laag energiepeil, faalangst enz. kunnen ook succesvol aangepakt worden met OldPain2Go.  

 

Zelfgenezing

Onze lichamen zijn wonderen van de natuur en in de meeste gevallen genezen ze zichzelf zonder bewuste input. De methode OldPain2Go® zorgt ervoor dat je je onbewuste en bewuste aspecten met elkaar laat praten en tot de oplossing komt, zodat zowel fysische als psychische pijn niet langer nodig is en dus kan stoppen. Klimop treedt op als bemiddelaar in het proces.

 

De methode is geen hypnose - er is geen trance nodig. OldPain2Go® is een eenvoudige methodologie gebaseerd op hoe het brein dingen verwerkt, dus hoewel we allemaal verschillende informatie in ons hoofd opslaan, verwerken we dingen meestal op dezelfde manier als iedereen.

Geloof

Ik vraag je niet om het te geloven - want de meeste mensen geloven het zelfs niet nadat ze geen pijn meer kunnen waarnemen. Belangrijk is wel dat je MOET WILLEN om vrij van pijn te zijn, en geen reden hebben om de pijn te houden die sterker is dan de reden om deze te verliezen!

 

Steven Blake

OldPain2Go® is een methode, ontwikkeld door Steven Blake.  Hij heeft ondertussen al meer dan 1671 mensen getraind over heel de wereld.  Klimop is hiermee een van de pioniers in België.

Vind ons op de map van Oldpain2Go!

Ik wens meer informatie...

Please take a moment to fill out the form.

Bedankt voor je interesse.  Ik bel je zo snel mogelijk op.

bottom of page