top of page

Welkom bij Klimop Coaching
voor 
hypnotherapie en coaching

Het feit dat je hier bent, is al een eerste stap naar verandering. Dat komt goed uit, want bij Klimop Hypnotherapie en Coaching draait alles om verandering. Mijn naam is Misha en mijn eerste vraag aan jou is altijd: 'Wat wil jij veranderd hebben na onze sessie?'

 

Door jou technieken aan te leren om controle te krijgen over je emoties, gedachten, lichaam en gedrag, merk je al snel veranderingen op en kun je deze vaardigheden je hele leven lang gebruiken. Geen afhankelijkheid, geen jarenlange therapie, maar een zeer ik-versterkende benadering. Jij krijgt het stuur en het kompas in handen.

 

Het besef dat jij de regie krijgt over jouw lichaam en emoties, en niet andersom, zorgt al voor een grote verandering in denken, waardoor je anders in het leven kunt staan. Laat je leven niet langer overheersen door angst, depressie, pijn of trauma's.

Grijp deze kans om weer de regisseur van je eigen leven te zijn.

Wat kan hypnose voor je doen? 

Ik ga ervan uit dat elke vorm van hypnose zelfhypnose is. Dit betekent dat als jij bereid bent om in hypnose te gaan en mee te gaan in je verbeelding, je gemakkelijk en snel veranderingen kunt ervaren. Hypnotherapie zorgt ervoor dat je in een verhoogde staat van innerlijke focus bent. De meeste mensen ervaren een zalige ontspanning, wat op zichzelf al een zeer prettige ervaring is.

 

Tijdens de hypnose is het ook mogelijk om gemakkelijk met je onderbewuste te communiceren. Op deze manier kunnen veranderingen heel eenvoudig worden geïntegreerd. Jouw onderbewuste heeft overigens maar twee functies: je goed laten voelen en je veilig laten voelen. Als het je kan helpen, zal het dat zeker doen.

 

Waarvoor kan je hypnose gebruiken?

 • Het vergroten van zelfvertrouwen, waardoor andere veranderingen soepeler verlopen.

 • Het terugpakken van de controle over emoties zoals angst, verdriet, woede en verlegenheid...

 • Rouwverwerking

 • Aanpakken van slaapproblemen

 • Verminderen van stress en spanningen

 • Aanpakken van faalangst bij kinderen, studenten en volwassenen

 • Veranderen van slechte gewoontes

 • Aanpakken van diverse vage lichamelijke klachten

 • Aanpakken van chronische pijnen met OldPain2Go

 • Verbeteren van leerprestaties bij kinderen en studenten

 • Aanpakken van ADHD/ADD en leerstoornissen  

 

Klimop is meer dan enkel hypnotherapie

Bij Klimop houdt het niet op bij hypnotherapie. Als hypnose niet jouw voorkeur heeft, zul je zelfs zonder hypnose merken dat je weer grip op jezelf krijgt.

Je krijgt in elke sessie tal van tips, inzichten, oefeningen en tools om weer controle te krijgen over je emoties, lichaam, gedrag en gedachten. Deze tools kun je ook gebruiken in nieuwe uitdagende situaties.

Er wordt steeds veel aandacht besteed aan de strategie om je doelen te bereiken. 

Bij kindtrajecten krijgen de ouders steeds vele baanbrekende pedagogische tips.

Studenten kunnen zeer waardevolle studietips krijgen.  

Hoe gaan we te werk?

Je kunt kiezen voor losstaande sessies van 1,5 uur, maar betere resultaten worden behaald wanneer je een traject volgt. Een traject biedt een grondige aanpak van jouw probleem, waarbij je met 4 tot 7 sessies van 1 uur jouw doelen kunt bereiken. 

Volgende trajecten worden aangeboden:

Trajecten zorgen ervoor dat je niet eindeloos therapie hoeft te volgen, maar dat we zeer doelgericht werken en het duidelijk is afgebakend qua tijd.

 

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek zullen we bekijken welk traject het beste resultaat voor jou kan opleveren. Het is ook mogelijk om een individueel traject op maat te ontwikkelen.

Schermafbeelding 2023-08-25 om 20.34.05.png

Veelgestelde vragen over hypnotherapie en coaching

Vraag: Is hypnotherapie veilig?

Antwoord: Ja, hypnotherapie is veilig.  Je kan steeds uit hypnose komen, wanneer je dit zou willen.  Het voelt echter zo rustgevend en ontspannend aan dat het zelden het geval is. 

Vraag: Hoeveel sessies zijn nodig voor resultaten?

Antwoord: Het aantal sessies varieert afhankelijk van het individu en de doelen. De meeste mensen ervaren al na de eerste sessie positieve veranderingen. Een traject zorgt ervoor dat de veranderingen diepgaand en blijvend zijn. 

Vraag: Wat als ik niet in hypnose wil? 

Antwoord: Bij Klimop kan elk traject perfect uitgevoerd worden zonder hypnose om toch goede resultaten te hebben.  Het is van belang dat je de oefeningen die worden aangereikt thuis goed uitvoert om positief resultaat te krijgen. 

Vraag: Kan iedereen in hypnose gebracht worden? 

Antwoord: Elke hypnose is zelfhypnose.  Als jij er open voorstaat, zal het lukken.  Zoals vele vaardigheden geldt oefening baart kunst.  Daarom werken we met meerdere sessies, zodat je eerst de kans krijgt om hypnose te ervaren om in een volgende sessie aan de grote veranderingen te werken. 

Vraag: Is hypnotherapie hetzelfde als entertainmenthypnose?

Antwoord: Nee, hypnotherapie heeft een therapeutisch doel en wordt gebruikt voor positieve veranderingen en zelfontdekking. 

Vraag: Zal ik de controle verliezen tijdens hypnotherapie?

Antwoord: Nee, je blijft bewust en in controle tijdens hypnotherapie. Het is eerder een staat van verhoogde focus en ontspanning.

Vraag: Wat houdt de coaching in?

Antwoord: Onze coachingtools zijn zeer krachtig. Ze zorgen ervoor dat je snelle veranderingen ervaart.  Je leert je onderbewuste en dus je brein andere reacties, emoties en gedachten aan om problemen op te lossen of om met een situatie om te gaan. We werken ook doelgericht en begeleiden jou om je doelen te bereiken. 

Vraag: Kunnen kinderen ook in hypnose? 

Antwoord: Kinderen zijn zeer ontvankelijk voor hypnose.  Ze vinden het ook fijn en kunnen zo goed aan hun problemen werken. Ook de coachingtools vinden ze fijn, omdat het weinig praten vereist.  Ze krijgen wel het gevoel dat ze vat hebben op hun emoties en gedrag, wat hun zelfvertrouwen een boost geeft. 

 

Conclusie

Klimop biedt krachtige tools aan om diep in je onderbewustzijn te duiken en positieve veranderingen teweeg te brengen. Of je nu worstelt met angsten, op zoek bent naar persoonlijke groei of gezondere gewoonten wilt ontwikkelen, Klimop hypnotherapie en coaching kan een waardevol hulpmiddel zijn op je reis naar welzijn. Door te leren luisteren naar je innerlijke geest, kun je de sleutel vinden tot een vervuld en gelukkig leven.

Wordt je leven overschaduwd door chronische pijnen?  Met de OldPain2Go methodiek kan je hiermee afrekenen in 1 sessie, zonder hypnose.  

Image by Sammie Chaffin

20 % november korting voor studenten

Start nu

Het Overwin je faalangst-traject

Ervaar je faalangst bij jezelf of je kind? Voel je je gevangen in die beperkende faalangst? Ben je op zoek naar een programma met weinig praten, maar met veel resultaat? Dit programma werkt op het bewuste en onderbewuste, zodat er mooie veranderingen ontstaan op gebied van gedachten, emoties en lichaam. Na dit traject voel jij je rustiger en krachtiger.

Zie je zo’n metamorfose zitten? Een leven waarbij je zelfzeker in je schoenen staat?  In 4 sessies krijg je terug vat op jezelf en je leven. Wanneer alle blokkades over boord zijn gegooid, kan jij of je kind terug groeien en ontwikkelen zoals het hoort!

Vraag je je af hoe je efficiënt kan studeren?  Extra sessies studiebegeleiding kunnen ervoor zorgen dat je sneller en doeltreffender leerstof verwerkt en onthoudt. 

Home: Over ons

Het Overwin je faalangst-traject

Onzeker over de opvoeding van je kind?

Worstel jij ook met het gedrag of emoties van jouw kind?  Heb je al alles geprobeerd, maar lijkt niets te lukken? Kom dan meer te weten over dit traject.

TESTIMONIALS

Dank je, Misha voor de leuke hypnosesessie op ZOOM voor meer zelfvertrouwen.

André F. 

Heel aangename hypnosetherapie ervaring gehad bij Misha. Ik had nog nooit eerder hypnosetherapie gedaan, maar Misha begeleidt dit heel goed zodat je op je gemak bent gedurende de sessie.

 

Ook neemt Misha de tijd om een goed intake gesprek te doen om op basis hiervan de hypnosetherapie op een passende manier te begeleiden. Ik raad de hypnosetherapie sessies bij Misha dus heel erg aan!

Bert D.

"Op en 4 sessies tijd was ik in staat met de behandeling van mevrouw Misha diep in mezelf te kijken, en angsten en verlies uit het verleden los te laten.

Nu voel ik dat ik en meester ben van mijn gevoelens. Ik kan de schaal van hun aanwezigheid binnen mezelf realistisch inschatten en aanvaarden om ze ook weer los te laten.

Mijn algemene uitstraling is er veel op verbeterd ik straal veel meer rust en kalmte uit. En deze veranderingen in mijn houding worden bevestigd door de mensen in mijn omgeving.

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding dat ik van mevrouw Misha heb ontvangen."

G. MDP

bottom of page